De leukste kappers in België voor coloring

De winter staat voor de deur: geen beter moment dus om jezelf eens in de watten te leggen. Ook hoog tijd om komaf te maken van die dode punten. Wij gingen voor u alvast op zoek naar de beste kappers in Belgische voor de perfecte snit. Dit is onze conclusie!

1) Yes Kapper – Yes Experts In Hair in Antwerpen

Dat Yes Experts in hair een prestigieus salon is, weet inmiddels iedereen. Met vele vestigingen in België hoef je niet ver te zoeken voor een kapper in Antwerpen. Te vinden in de Beddenstraat 2, zeer goed te bereiken. Maar geen paniek als u verder zoekt dan Antwerpen. met 10 vestigingen in België zult u altijd een zaak vinden. 

Het leukste aan Yes kappers is dat de prijzen voordelig zijn. Daarnaast vermelden ze op de website regelmatig acties voor behandelingen. Ongeacht de lengte en dikte van uw haar rekenen ze dezelfde prijs. 

Voor een snit en afwerking betaal je bedragen tussen de 34,95 voor de Premium behandeling en 64,95 voor de Ultimate+

Beddenstraat 2, Grand Bazar Antwerpen – 03 808 43 59 

www.yesexpertsinhair.com

2) OZEE, In Oostende

Ozee, Met bijna 30 jaar ervaring leveren ze kwaliteit en een echte kappers experience. Alle in house kappers hebben een specialisatie opleiding gevolgd. Een perfecte kleuring wordt gegarandeerd. Deze salon gaat daarnaast mee met de trends. U kunt er ook terecht voor andere services. Voor een complete wellness dagje hoeft u niet meer verschillende adressen af te struinen.

Torhoutsesteenweg 1, 8400 Oostende – 059 51 19 61

www.ozee.be

3) SANDY’S KAPSALON in De Panne

Een uitstekend gelegen kapsalon vlakbij marktplein van De Panne. Hier kunt u in alle rust genieten van hun aanbod. Ze werken enkel op afspraak. Met een gecertificeerde colorist bent u verzekerd van een topkapsel. Het is een chique zaak waar de prijzen gemiddeld 50 a 70 euro zijn.

Ollevierlaan 22, 8670 De Panne

www.sandyskapsalon.be/nl/sandys-kapsalon-de-panne