De leukste shirts voor kinderen

t-shirt bedrukken

Een dagje uit met school vergt nogal wat van de leiding, kinderen moeten snel en goed te herkennen zijn wanneer zij niet meer in de groep lopen. Door een t-shirt bedrukken, in een mooie opvallende kleur zijn de kinderen altijd snel te vinden en goed te zien. Desgewenst kun je voor de verschillende klassen andere kleuren nemen, de opdruk of de tekst op het shirt kun je helemaal zelf kiezen. Bijvoorbeeld de naam van de school met een mooie unieke afdruk.

t-shirt bedrukken

Feest van je bedrijf

Ga je met het hele bedrijf ter ere van een jubileum een dag weg, is het natuurlijk wel erg leuk als iedereen kan zien van welk bedrijf je bent. Een t-shirt bedrukken kan namelijk met verschillende afbeeldingen en teksten die je zelf kunt kiezen, wil je de naam van het bedrijf op het shirt hebben met een afbeelding erbij is dit geen probleem. Onbedoeld maak je reclame voor je bedrijf, maar het zijn ook prachtige t shirts om te dragen voor het personeel. Eventueel kun je kiezen uit verschillende kleuren.

Hoe krijg je een perfect resultaat?

Met een t-shirt bedrukken wil je natuurlijk het beste resultaat, probeer altijd het maximale oppervlak te benutten met een resolutie van 300 dpi. Is je afbeelding namelijk kleiner is de kans aanwezig dat je afbeelding niet scherp is, een.png bestand geeft het mooiste resultaat op je shirt. De verschillende methoden die worden gebruikt voor het bedrukken, zorgen ervoor dat je altijd een prachtig resultaat hebt.