Paraplu’s met logo

Paraplu’s met logo

Een paraplu ook wel genoemd een regenscherm. Is een soort waterdichte stof die er voor zorgt dat je niet nat wordt door de regen. Tegenwoordig kent bijna iedereen wel de paraplu en wordt die dan ook dagelijks gebruikt. Heb je een paraplu bedrijf en wil je graag jouw logo op de paraplu’s. Of als bedrijf zijnde is het ook handig om je paraplu’s te bedrukken als reclame voor het bedrijf. Dan zijn paraplu’s met logo precies wat u zoekt.

Geschiedenis

De paraplu bestaat al heel erg lang en heeft dus een lange geschiedenis. De parasol is ontworpen door de egyptenaren. Na deze ontdekking door de chinezen maakten zij hem waterdicht. Zo ontstond dus de paraplu. De paraplu stamt af van de parasol. De paraplu was niet erg bekend vroeger pas toen de koning hem begon te dragen werd hij populair.

De paraplu stond vroeger bekend voor items van welgestelde dames. In de jaren 1750 begonnen mannen voor het eerst met het dragen van paraplu’s in Groot Brittannië. Rond je jaren 1760 werd in Frankrijk de termen parasol en paraplu wettelijk vastgelegd.

Tegenwoordig is de paraplu genderneutraal. Alleen wordt de paraplu nog steeds gezien als een karakteristiek van een engelse gentleman. Paraplu’s met logo kan je vinden bij Parapluwereld.