Waarom katoenen tassen bedrukken?

Katoenen tassen bedrukken

Katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit. De vezels worden doorgaans tot draden flex en als zodanig gebruikt om zacht, luchtdoorlatend textiel van te maken. Katoenen tassen worden vaak bedrukt met bijvoorbeeld logo’s, maar waarom katoenen tassen bedrukken?

Naambekendheid

Als je zaak herkend kan worden door één blik op je logo of design, betekent dat het je klanten bijblijft en dat is iets waar je geen prijs op kan plakken. Promotionele producten verhogen de bekendheid doordat je merk dagelijks gebruikt wordt door je klanten.

Gratis producten aanbieden is ook één van de snelste manieren om een sterkere band met je klanten te creëren. Een item weggeven, verhoogt de loyaliteit van je klant en toont je toewijding aan een goede service.

Handig

Katoenen tasjes zijn enorm handig en bijna iedereen heeft er wel een paar thuis liggen. Ze zijn erg handig mee te nemen en ze zien er ook nog eens leuk uit. Je hebt er nooit genoeg van want ze zijn erg klein op te vouwen of op te rollen, waardoor je ze overal kan opbergen. Je hebt erg veel verschillende soorten vormen, kleur, etcetera. Hierdoor zijn er zelfs mensen die deze katoenen tasjes verzamelen. Je pakt ze gewoon makkelijk mee als je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen of naar de stad gaat.